Bulion składa się z wywaru wołowego i jest bardzo przydatnym składnikiem do przyrządzania zup. Nie składa się on wyłącznie z wywaru wołowego, ale zawiera również inne warzywa.
Pozwól, że opowiem Ci o procesie, który jest wykorzystywany do przygotowania tej pysznej zupy.
Składniki:
– 5,5 funta kości wołowych
– 1-2 średniej wielkości cebule
– 3/4 szklanki mąki
– 6 szklanek wody
Przetwarzanie:
1. Rozgrzać piekarnik do temperatury 300°F.
2. Umieść kości wołowe i cebulę w brytfannie. Przykryć je folią aluminiową i piec w piekarniku przez około godzinę.
3. Podczas gdy kości wołowe się pieką, zagotuj wodę, a następnie wlej ją do brytfanny. Upewnij się, że woda całkowicie przykrywa kości wołowe.
4. Do wrzącej wody dodaj cebulę, a następnie przykryj folią aluminiową. Piec przez dodatkowe 30 minut.
5. Podczas gdy kości wołowe i cebula się pieką, wsyp mąkę do miski i dodaj gorącą wodę. Dobrze wymieszaj, a następnie użyj jej do ugotowania zupy.
6. Dodaj mieszankę cebulową do wrzącej wody i zamieszaj. Następnie umieść bulion w garnku z bulionem i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą.
7. Zupę można wykorzystać od razu lub przechowywać w lodówce do tygodnia.
Wnioski:
Najlepsze w tej zupie jest to, że jest ona bardzo łatwa do zrobienia i nie trzeba poświęcać wiele czasu na jej ugotowanie. Jeśli więc chcesz zaimponować swoim przyjaciołom i członkom rodziny, gotując pyszną i pożywną zupę, powinieneś przygotować właśnie tę.